Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Furminator Ló

Ár:
7.380 Ft (5.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Aljszőrkefe lovaknak

A FURminator® Undercoat deShedding aljszőrkefe -lovaknak- akár 99%-ban eltávolítja a lovak téli bundáját és a vedlést okozó kilazult szőrszálait az aljszőrzetből.Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!

Gyártó: FURminator Inc.
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2022. július 04.
Elérhetőség: Érdeklődjön
Vonalkód: 8117940103172
Cikkszám: 8117940103172
Szerezhető hűségpontok: 74

Leírás

Termékinformáció

 • A rozsdamentes acél deShedding él a felső szőrzetrétegen keresztülhaladva biztonságosan és könnyedén eltávolítja a laza aljszőrzetet anélkül, hogy károsítaná a fedőszőrzetet vagy megvágná a bőrt.
 • A Skin Guard® végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken.
 • Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.
 • A FURejector® gombbal könnyedén kiszabadítható a szőr, így a szőrtelenítés könnyebb, mint valaha.
 • Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

ESZKÖZ TULAJDONSÁGAI

FURejector® gomb

 • Könnyedén kiszedhető vele a szőr a keféből, a szőrtelenítés így egyszerűbb, mint valaha

Rozsdamentes acél deShedding szőrkiszedő fej

 • Biztonságosan hatol ál a felső rétegen, hogy könnyedén eltávolítsa az elhalt szőrszálakat és az aljszőrzetet anélkül, hogy megsértené a bőrt vagy a felső bundát**
 • Az ívelt él igazodik kedvence adott testfelépítéséhez és alakjához a kényelem érdekében

**Előírásszerű használat esetén

Ergonomikus nyél

 • A kényelmes és könnyű használatért

Bőrvédő | Élvédő

 • A bőrvédő végigsiklik a bőrön, így az eszköz nem nyomódik be a széleknél sem.
 • Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

Használati utasítás

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba.Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator aljszőrkefe (FURminator® undercoat deShedding Tool).Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés – eltávolítja a kilazult, elhalt szőrszálakat még vedlés előtt, anélkül, hogy belevágna a fedőszőrzetbe vagy megsértené azt.*

1. LÉPÉS

Az aljszőrzet deShedding kezelése elvégezhető bármikor, amikor a ló bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megejteni.A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy terveztük, hogy rendszeres használat esetén segítse a lovak bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. LÉPÉS

Mielőtt használná a deShedding kefét, nézze át alaposan lovát.Nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat.Ha talál ilyesmit, kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz!Ezen kívül, mielőtt a deShedding aljszőrkefét használná, távolítsa el a kócos és összeragadt szőrcsomókat a FURminator® Adjustable deMatter Tool vagy Grooming Rake bontókefével. 

3. LÉPÉS

A deShedding eszközt is a többi keféhez hasonlóan használja, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányában, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat.Haladjon lova fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel.Egy területet ne keféljen túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzza a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé.Noha a Skin Guard® bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvence bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyeljen, hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást.Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt vesz észre, hagyjon fel az aljszőrkefe használatával.

4. LÉPÉS

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

*Előírásszerű használat esetén 

7.380 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

A Pyoderm 3% klórhexidint tartalmazó, hidratáló és újrastrukturáló hatású sampon, kutyák és macskák illetve lovak bakteriális és gombás eredetű bőrelváltozásainak kiegészítő kezelésére ajánlott. Állatgyógyászati gyóghyatású készítmény.
gyógysampon kutyáknak
5.900 Ft 5.650 Ft (4.449 Ft + ÁFA)
Hámosító hatású külsőleges szórópermet sérülések helyi kezelésére
sebkezelő spray
4.300 Ft (3.386 Ft + ÁFA)
Alpha alumínium spary állatok sebeinek kezelésére.
alumínium tartalmú sebkezelő spray
4.100 Ft (3.228 Ft + ÁFA)

Biopolimereket tartalmazó szemcsepp kutyák, macskák, lovak és más társállatok részére.

szemcsepp kutyáknak, macskáknak, lovaknak
3.196 Ft (2.517 Ft + ÁFA)

Gyógynövényes külsőleges sebgyógyító, hámosító hatású, széles spektrumú baktérium- és gombaölő, gyulladásgátló, és viszketést enyhítő gél.

Célállatfajok: szarvasmarha, kecske, juh, ló, sertés, nyúl, házityúk, galamb

sebkezelő gél állatoknak
2.100 Ft -tól (1.654 Ft + ÁFA)

Az Anigran egy gél formájú állatgyógyászati ​​készítmény, amely gyengén gyógyuló, krónikus, fertőzött és akut sebek kezelésére szolgál minden állatfajnál, különösen kutyáknál, macskáknál és lovaknál. Az Anigran kiváló tulajdonságait két hatóanyag – a hialuronsav és a jód komplex – biztosítja.

 

13.185 Ft (10.382 Ft + ÁFA)