Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiegészítők

Max & Molly kutyakiegészítők

Vidám játékok a kedvenceknek

A Max & Molly Snuggle játékok latex-plüss játékok kötél fogóval, melyek a kutyák számára nyújtanak vidám szórakozást és játéklehetőséget. Az ilyen játékok nemcsak szórakoztatóak, de javítják a kutyák fogásérzékét és játékösztönét is. A kedvenceknek biztosan öröm lesz játszani ezekkel a vidám játékokkal.

Biztonságos kirándulások

Az ultrahangos kullancsriasztó és a Matrix ULTRA LED lámpa segítségével a kutyák biztonságosabban tölthetik az időt a szabadban. Az ultrahangos kullancsriasztó lehetővé teszi, hogy a kutyák védve legyenek a kullancsoktól, míg az LED lámpa nyakörvre vagy hámra is rögzíthető, így a kutyák mindig láthatóak lesznek az éjszakai séták alatt. A biztonságos kirándulások érdekében ezek a kiegészítők nagyon hasznosak lehetnek.

Praktikus megoldások minden menetre

A Max & Molly kulcstartó is használható fogóként a multi-pórázhoz, így a kulcstartó is hasznos lehet a kirándulások során. Ezzel a praktikus kiegészítővel kéznél lesz minden fontos dolog, amikor a kutyával járni indul. A kulcstartó nagyon praktikus megoldás, amely segíthet abban, hogy mindig rendelkezésre álljanak a fontos dolgok. Az ilyen kiegészítők nagyon hasznosak lehetnek minden kirándulás alkalmával.
Rendezés: