Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyakörvek

Max & Molly nyakörvek

A Max & Molly márka büszkén hozza el neked a legjobb minőségű nyakörveket, hogy segítse gazdiként garantálni kedvence biztonságát és kényelmét minden alkalommal. Kínálatunkban kétféle nyakörv szerepel, az egyedi mintás Original Gear és a fényvisszaverő betéttel ellátott Matrix-széria.

Original Gear nyakörvek

A Max & Molly Original Gear nyakörvek egyedülálló mintákkal készülnek, hogy garantálják kutyád stílusát minden kirándulás alkalmával. Az egyedi minták teszik a nyakörvet stílusossá és különlegessé, így kutyád biztosan feltűnik mindenki szemében.

Matrix nyakörvek

A Max & Molly Matrix-széria nyakörvek fényvisszaverő betéttel ellátottak, hogy biztosítsák kutyád biztonságát a sötétben. A fényvisszaverő betét lehetővé teszi, hogy kutyád jól látható legyen a sötétben, így biztonságban tudod tudni őt minden kirándulás alkalmával.

GOTCHA! biztonsági biléta

Max & Molly a biztonságra is gondol, így a GOTCHA! biztonsági bilétát is kínálja, melynek QR-kódjának regisztrálása után könnyen azonosítható az állat ha elkóborol. Így bármikor biztonságban lehet a kedvenc állata.

Nézd meg a Max & Molly nyakörveit, és találd meg a tökéletes választást kedvenced számára!

Rendezés: