Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szárazeledelek kutyáknak

Szárazeledelink kínálatában a kistestű kölyöktápoktól egészen a nagytestű, idősödő kutyáknak szánt tápokig mindent megtalálsz.
A speciális igényekre szabott eledelekkel pedig kutyád egészségét is hatékonyan őrizheted meg: a táplálékkal a fogainak egészségét, de akár az ízületek regenerálódását is támogathatod.

Adult-Felnőtt Adult-Felnőtt
A Hill's Science plan felnőtt kutyáknak szánt tápjai nem csak a kedvencek általános kondícióját segítenek megőrizni, speciális igények esetén is segítséget nyújtanak: a különleges összetételű változatok a fogápolásban, fogyókúrában, vagy az érzékeny gyomrú és bőrű kutyák táplálásában is jelesre vizsgáztak. Egytől egyig állatorvosok közreműködésével kifejlesztve.
Exclusion Exclusion
Az olasz Exclusion kutyatáp és szárazeledelek a piacon egyedülálló kategóriát képviselnek speciális összetételükkel: bizonyos változatok egyetlen állati eredetű fehérjeforrásból készülnek sok zöldséggel, hozzáadott adalékanyagok és gabona nélkül, Olaszországban. Kizárólag természetes úton, olívaolajjal kerülnek tartósításra, így felhasználásig nem veszítenek semmit gyártáskori tápértékükből - és ellenállhatatlanul finomak!
Hill's Science Plan Hill's Science Plan
A Hill's Science Plan egyedülálló minőségű és hátterű tápcsalád a piacon: állatorvosok aktív közreműködésével folyamatosan fejlődő összetétellel, a legújabb kutatási eredményekre alapozza a minden kutya táplálását és egészségének megőrzését - kölyöktől az idős korig.
Idős-Mature-Senior Idős-Mature-Senior
Az idősödő kutyák speciális igényeihez a legjobb választást a Hill's Science Plan eledelek jelentik: összetevőik nagyobb arányban tartalmazzák az egészséges mozgásszervek megőrzéséhez szükséges alapvető tápanyagokat, és alacsony zsírtartalmukkal az elhízás is hatékonyan megelőzhető.
Puppy -Kölyök Puppy -Kölyök
A kifejezetten kölyökkutyák igényeihez kifejlesztett Hill's Science Plan tápok hatékonyan támogatják a fejlődő szervezetet, segítik porcok, ízületek, és a vázizomat megerősödését, miközben megfelelő adagolással nem hizlalják el a kölyköket. A különböző változatok a kutyák felnőttkori várható testméretéhez optimalizáltan segítik a növekedést, és a kiegyensúlyozott tápanyagbevitelt.
Rendezés: