Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Synoquin – ízületvédelem felsőfokon

Synoquin – ízületvédelem felsőfokon Miért jobb a Synoquin, mint más ízületvédők? Mit tud ez az egyedülálló készítmény, amit mások nem? Most elmondjuk, pár hasznos tanács kíséretében, hogy miként vigyázz kedvenced ízületeinek épségére!

Kezdjük az alapokkal! 

 Az ízületek építésének két alapvető köve van a kutyák és macskák szervezetében: a kondroitin-szulfát, és a glükózamin. Ezek az anyagok felelnek a porcok mechanikus-elasztikus tulajdonságáért, tehát azért, hogy az egymáshoz kapcsolódó csontok könnyedén tudjanak mozogni, és ellenálljanak a külső behatásoknak. 

Mi következik ebből? Ezeket az anyagokat megfelelő mennyiségben és minőségben kell bevinni kedvencünk szervezetébe, ha egészségesen szeretnénk tartani az ízületeit. 

A Synoquin-ben ezek az anyagok klinikai kutatások alapján a leghatékonyabb formában és arányban vannak jelen. Az alábbi táblázat tartalmazza, pontosan hogyan : 

Aktív hatóanyag Kistestű kutya (10kg alatt) Közepes testű kutya (10-25kg) Nagytestű kutya (25+ kg)    Macska   

Glükózamin-hidroklorid

225mg  360mg 475mg 225mg

Kondroitin-szulfát

95mg 135mg 200mg 95mg

Mit kell tudni a porckopásról?

Legfontosabb, ha elindul a porckopás, akkor nagy mennyiségben juttassunk be Omega-3 zsírsavat kedvencünk szervezetébe, mely természetes gyulladáscsökkentő hatású, és gátolja a porcbontó enzimek működését.

Érdemes tudni, hogy az Omega-3 esszenciális zsírsav (EFA) ugyanakkor könnyen oxidálódó (lebomló) hatóanyag: ha a választott ízületvédő készítmény rendszeresen érintkezik levegővel felhasználás előtt, könnyen lehet, hogy a sokadik felbontás után már csak az eredeti hatóanyag mennyiség töredéke jut kedvencünk szervezetébe. 

Ez ugyanúgy igaz lehet, ha ömlesztve tárolunk sok tablettát, vagy ha folyékony ízületvédőt használunk, és azt nem kezeljük kellő figyelemmel és óvatossággal. 

A Synoquin minden kritériumnak megfelel!

A tabletták leveleként csomagolva, egyenként légmentesen lezárva kerülnek forgalomba, tehát csak közvetlenül felhasználás előtt érintkeznek a jelentős oxidáló hatást gyakorló levegővel, és bármilyen szennyeződéssel. 

A piacon egyedülálló módon klinikai kutatások igazolták, hogy a Synoquin hatóanyagai 99%-ban felszívódnak és hasznosulnak a kutyák és macskák szervezetében!

És ez még mind semmi!

Mit tud még a Synoquin, amit mások nem?

Egyedülálló módon tartalmaz DEXAHAN-t, amely a krill-rákolaj egy különleges, nagy tisztaságú és a legtisztább esszenciális zsírsavforrás (EFA). 

Szintén klinikailag igazolt, hogy az átlag halolajnál sokkal jobban hasznosul a szervezetben, és bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatású, amely már meglévő ízületi problémák kezelésében kulcsfontosságú.

Ugyanakkor egyetlen másik kutyáknak vagy macskáknak szánt ízületvédőben sem található meg ez az összetevő, annak ellenére, hogy hatása tudományos alapokon, vizsgálatokkal igazolt. 

Hogyan kell adagolni?

A kölyökkutyáknak készült Synoquin Growth változatból minden esetben napi 2 tabletta (reggel és este 1-1) a javasolt adag. Alkalmazása az intenzív növekedés időszakában különösen ajánlott.

Felnőtt kutyáknak és macskáknak megelőző, kúraszerű kezelés esetén napi 1 tabletta adása javasolt a kutya testméretének megfelelő változatból. Más a helyzet ízületi problémák, vagy ortopédiai műtét utáni lábadozás időszakában: ekkor 6 hétig emelt dózis alkalmazása javasolt, – ez a feltöltési időszak – ezt követően pedig a testtömegnek megfelelő tablettából napi egyetlen darabot kell adnunk. 

Befektetés az egészséges jövőbe

Ha ízületi problémákra hajlamos fajtájú kutyád – például labradorod, tacskód – vagy cicád van, tekints a Synoquinre úgy, mint a hosszú, egészséges életbe való befektetésre. Végtelen állatorvosi látogatásoktól, hatalmas költségektől kímélheted meg magadat, és persze legjobb barátodat. 

Emellett jó, ha figyelsz rá, hogy testalkatához passzoló aktivitási formát válassz: labrador, tacskó, vagy hasonló testalkatú kutya esetében kerülendő az agility azok a sportok, amik sok ugrálással, extrém ízületi terheléssel jár. 

A mindennapokban pedig légy figyelmes, és következetes: amennyiben megoldható, kerüld kedvenceddel a például a lépcsőzést, és ne engedd, hogy fel-le ugráljon a kanapéról: vagy tiltsd le teljesen róla, vagy engedd számára a fentlétet, de akkor szerezz be egy kényelmes rámpát, amin közlekedhet!