Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Normál fiziológás eledel
Testméret Közepestestű (10-25kg között)
Típus Konzerv, nedvestáp
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Shn Wet Medium Adult (10*140G) kutyatáp

Ár:
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nedvestáp közepes termetű (11-25 kg) fajták felnőtt kutyáinak, szaftos, ízletes receptúra szószban mártózó darabkákkal, könnyen emészthető; omega-3, EPA és DHA: támogatja az intakt bőrfunkciót.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 25.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 73
Cikkszám: 9003579008379
Vonalkód: 9003579008379
Kiszerelés: 1.4 kg

Leírás és Paraméterek

A Royal Canin Medium Adult alutasakos egy teljes értékű táp felnőtt kutyáknak, közepes testű fajták számára (11-25 kg) - 12 hónapostól 10 éves korig.

Főbb jellemzők / termékelőnyök:

- Kiváló emészthetőség

- Természetes védekezés

- Omega 3: EPA és DHA zsírsavak

Leírás:

Közepes testű kutyája, a fizikai növekedését tekintve, 12 hónapos korában már felnőtt. Éppen ezért fontos, hogy kutyája olyan tápanyagokat tartalmazó eledeleket fogyasszon, amelyek támogatják az optimális egészséget, amikor a felnőtt korba lép.

A 1 és 10 év közötti, 11-25 kg súlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Medium Adult in Gravy kifejezetten az Ön közepes méretű felnőtt kutyájának minden táplálkozási szükségletét szem előtt tartva lett kialakítva.

A ROYAL CANIN® Medium Adult szószos nedves eledel támogatja az optimális emésztési egészséget, valamint segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát.

Bár kutyája immunrendszere felnőtt korára már teljesen kifejlődött, a megfelelő táplálással folyamatosan tovább lehet erősíteni azt. A speciális antioxidáns komplexnek és a további prebiotikumoknak köszönhetően a ROYAL CANIN® Medium Adult in Gravy segít támogatni és fenntartani kutyája természetes védekezőképességét.

A ROYAL CANIN® Medium Adult in Gravy EPA-val és DHA-val Omega-3 zsírsavakban gazdag, melyek hozzájárulnak a bőr és a szőrzet egészséges állapotának fenntartásához, valamint az ízületek és csontok egészségéhez. Létfontosságú, hogy ebben a tápban az ásványi anyagok és vitaminok különleges egyensúlya segíti a megfelelő táplálást.

Az egyes kutyák egyéni preferenciáinak kielégítésére a ROYAL CANIN® Medium Adult szárazeledelként is kapható, mellyel biztosított a teljes értékű táplálás, ez esetben mindig kövesse az etetési útmutatót, hogy az optimális mennyiségű száraz és nedves tápot biztosítson kutyájának.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy táplálkozási megoldásokat kínáljunk kedvence szükségleteinek kielégítésére. Valamennyi termékünk kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy garantáljuk a táplálék optimális minőségét, valamint kutyája speciális táplálkozási igényeit és életmódját. Ez azt jelenti, hogy amikor kutyája ROYAL CANIN® Medium Adult tápot eszik, teljes és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel:

Hús és állati származékok, olajok és zsírok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 200 NE, E1 (Vas): 3 mg, E2 (Jód): 0,26 mg, E4 (Réz): 2 mg, E5 (Mangán): 1 mg, E6 (Cink): 10 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

7.290 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Felnőtt
Specialitás Normál fiziológás eledel
Testméret Közepestestű (10-25kg között)
Típus Konzerv, nedvestáp
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!