Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Idős
Specialitás Normál fiziológás eledel
Testméret Nagytestű (25kg felett)
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Maxi 26-45kg Adult 5+ kutyatáp 4kg

Ár:
12.090 Ft (9.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin Maxi Adult 5+ – Száraztáp az 5 éves és annál idősebb nagy testméretű kutyáknak, 26-44 kg-ig Az öregedés más és más időpontban kezdődik a különböző testméretű kutyákban, de amikor a nagy testméretű kutya eléri a körülbelül 5 éves kort, az öregedés első jelei már kezdhetnek megmutatkozni. Ezért fontos emlékeznünk arra, hogy a kutya életének minden szakaszában nagyon fontos egy kiegyensúlyozott tápot etetni a jó egészségi állapot fenntartása érdekében.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 121
Cikkszám: 3182550402293
Vonalkód: 3182550402293
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

Royal Canin Maxi Adult 5+ – Száraztáp az 5 éves és annál idősebb nagy testméretű kutyáknak, 26-44 kg-ig
Az öregedés más és más időpontban kezdődik a különböző testméretű kutyákban, de amikor a nagy testméretű kutya eléri a körülbelül 5 éves kort, az öregedés első jelei már kezdhetnek megmutatkozni. Ezért fontos emlékeznünk arra, hogy a kutya életének minden szakaszában nagyon fontos egy kiegyensúlyozott tápot etetni a jó egészségi állapot fenntartása érdekében.

A Royal Canin Maxi Adult 5+ jellemzői:
• Az életerő erősítése: Lehet, hogy az Ön kutyája már mutatja az öregedés első jeleit, de még mindig rengeteg energiája maradt. Ezért a Royal Canin Maxi Adult 5+ táp gondosan beállított tápanyagmennyiségeket tartalmaz, beleértve egy különleges antioxidáns komplexet, hogy segítsen semlegesíteni a szabadgyököket és segítsen a kutyának megőrizni életerejét és egészséges anyagcseréjét.
• A csontok és az ízületek támogatása: A Royal Canin Maxi Adult 5+ tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy ebben az életszakaszban segítsen megőrizni a nagytestű fajtákba tartozó kutyák csontjainak, szalagjainak és ízületeinek egészségét – ez azt jelenti, hogy a kutya kényelmesen képes viselni saját testsúlyát és aktív életmódját megtartani.
• Emésztőszervi tolerancia: A nagy testméretű fajtákba tartozó középkorú kutyák ebben az életszakaszban hajlamosak lehetnek a hízásra, ami még fontosabbá teszi azt, hogy ellenőrizzük a kutya napi tápfelvételét és segítsünk megakadályozni a túlzott mennyiségű táplálékfelvételt. A Royal Canin Maxi Adult 5+ a kitűnő minőségű fehérje és az étrendi rost különleges és kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza, így a táp minden egyes adagja pontosan azt biztosítja a kutya számára, amire annak szüksége van az egészséges testsúly fenntartásához és az optimális emésztés támogatásához.

Összetétel:
Dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsírok, búza, búzaliszt, kukoricaliszt, növényifehérje-izolátum*, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, kukorica, növényi rostok, répapép, halolaj, szójaolaj, élesztők és azok részei, ásványi anyagok,útifű maghéj és magvak, frukto-oligoszacharidok, borágófű-olaj, bársonyvirág-kivonat (luteinforrás), hidrolizált rákfélék (glükózamin forrás), hidrolizált porc (kondroitinforrás).

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 22500 NE, D3 vitamin: 1000 NE, E1 (Vas): 41 mg, E2 (Jód): 4,1 mg, E4 (Réz): 13 mg, E5 (Mangán): 53 mg, E6 (Cink): 132 mg, E8 (Szelén): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g – Érzékszervi adalékok: teakivonat (polifenolok forrása): 150 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje: 26% - Nyersolajok és -zsírok: 17% - Nyershamu: 5,9% - Nyersrost: 2,6%. *L.I.P.: kitűnően beépíthetősége miatt kiválasztott fehérje.

12.090 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Életkor Idős
Specialitás Normál fiziológás eledel
Testméret Nagytestű (25kg felett)
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Royal Canin Medium Adult 7+ – Száraz kutyatáp idős, közepes testméretű felnőtt kutyák 7 éves kor felett, 11-25 kg-ig A Royal Canin Medium Adult 7+ kifejezetten úgy van összeállítva, hogy a közepes testméretű felnőtt kutyák minden tápanyagigényét kielégítse.
12.090 Ft -tól (9.520 Ft + ÁFA)
Teljes értékű étrend ivartalanított (illetve hízásra hajlamos) kutyák részére:
•Nagytestű fajtáknak (>25 kg) 6 éves kor után
•Közepes testű fajtáknak (11-25 kg) 8 éves kor után
10.490 Ft -tól (8.260 Ft + ÁFA)
Gabonamentes, teljes értékű eledel 7 év feletti idősebb kutyáknak,  1. számú összetevő a csirke:  megfelelő energia- & ásványi anyag-tartalom, minőségi fehérjék, zsírsavak, E.vitamin, kitűnő íz.
9.890 Ft -tól (7.787 Ft + ÁFA)

A Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Lamb&Rice száraz kutyatáp tökéletesen kiegyensúlyozott eledel , báránnyal és rizssel a könnyed emésztésért és a mozgékonyság megőrzéséért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal kiegészítve. 7 évnél idősebb kutyáknak.

9.790 Ft -tól (7.709 Ft + ÁFA)
Nagytestű fajtáknak (>25 kg) 6 éves kor után Közepes testű fajtáknak (11-25 kg) 8 éves kor után Idős kutyákban felgyorsulnak a sejtszintű öregedésért felelős oxidatív folyamatok. A fő szervi funkciók támogatásra szorulnak.
9.490 Ft -tól (7.472 Ft + ÁFA)

Vitalizáló száraz táp idősebb, közepes testű kutyáknak csirkével. Optimális összetétellel és könnyen emészthető összetevőkkel. Omega-3 és -6 zsírsavakkal a szép bőrért és szőrért. Adalékok nélkül.

 

8.750 Ft -tól (6.890 Ft + ÁFA)

Hill's Senior Vitality Large Breed nagytestű kutyáknak – Csirkés száraz táp nagy testű, idősebb kutyáknak. Optimális energia- és tápanyagtartalommal. Omega-3 és -6 zsírsavakkal a szép bőrért és szőrért. Minőségi összetevőkből. Ízletes receptúrával.

8.570 Ft -tól (6.748 Ft + ÁFA)

Kiváló minőségű száraz táp idősebb, közepes testű kutyáknak finom csirkével. Kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalommal. E-vitaminnal és omega-6 zsírsavakkal a szép bőr és bunda elősegítéséért.

6.990 Ft -tól (5.504 Ft + ÁFA)