Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Macska
Életkor Felnőtt
Specialitás Fog- és szájhigénia - dental
Testméret Univerzális
Típus Szárazeledel
VET--PET Állatorvosi (VET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Feline Dental 1,5kg

Ár:
9.390 Ft (7.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin Feline Dental Dry DSO 29 - Macskák számára készült teljes értékű diétás táp. Vizeletsavanyító tulajdonságának és alacsony magnézium-tartalmának köszönhetően feloldja a struvit köveket, és csökkenti azok újbóli képződését. Összetétele folytán a macskák alsó húgyúti betegségének kezelésében is alkalmazható.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 94
Cikkszám: 106920
Kiszerelés: 1.5 kg

Leírás és Paraméterek

Royal Canin Feline Dental Dry DSO 29 – Macskák számára készült teljes értékű diétás táp. Vizeletsavanyító tulajdonságának és alacsony magnézium-tartalmának köszönhetően feloldja a struvit köveket, és csökkenti azok újbóli képződését. Összetétele folytán a macskák alsó húgyúti betegségének kezelésében is alkalmazható.

A Royal Canin Feline Dental Dry DSO 29 legfőbb tulajdonságai:
• A nátrium-polifoszfát megköti a nyálban lévő kalciumot, így az a fogkőképződéshez nem áll rendelkezésre
• A vizelet mennyiségének növekedésével csökken annak kalcium-oxaláttal és struvittal való telítettsége. E megközelítésnek köszönhetően a táp elősegíti a struvit és kalcium-oxalát kristályok képződéséhez kedvezőtlen húgyúti környezet létrehozását
• A rendkívül jól emészthető fehérje (búzaglutén) gátolja a bélben történő fermentációs folyamatokat, ezáltal mérsékli a szélszorulást. A rizs kiválóan emészthető keményítőforrás, mely javítja a táp egészének emészthetőségét. A FOS és a cukorrépapép serkenti a bélflórát alkotó hasznos baktériumok szaporodását
• Az útifű és a rostok megkönnyítik a szőrlabdák ürítését és elősegítik a szőrlabdák által kiváltott problémák (hányás és/vagy bélsárrekedés) megakadályozását.

Az alkalmazás előtt javasolt állatorvos véleményét kikérni. A Royal Canin Feline Dental Dry DSO 29 tápot etesse a fogkőképződés kialakulását követően, vagy jelentős szájszag esetén.
Nagyon fontos szemmel tartanunk macskánk fizikai állapotát és sose feledkezzünk el a rendszeres állatorvosi vizsgálatról sem!


Indikációk:
• Fenntartja a felnőtt macskák megfelelő mindennapi szájhigiéniáját
• Csökkenti a foglepedék és a fogkőképződését
• Meggátolja a kellemetlen szájszag kialakulását

Kontraindikációk:
• Szívelégtelenség
• Magas vérnyomás

Összetevők:
Dehidratált baromfifehérje, búzaglutén*, rizs, kukorica, kukoricaliszt, állati zsiradék, növényi rostok, ásványi sók, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, halolaj, frukto-oligoszacharidok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás)

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A vitamin: 25100 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 43 mg, E2 (Jód): 3,4 mg, E4 (Réz): 9 mg, E5 (Mangán): 57 mg, E6 (Cink): 186 mg, E8 (Szelén): 0,07 mg - Technológiai adalékanyagok: Pentanátrium-trifoszfát: 3,5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok

Analitikai összetevők:
Nyersfehérje: 29%, Nyersolajok és -zsírok: 15%, Nyershamu: 6,4%, Nyersrost: 5,5%. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

9.390 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Macska
Életkor Felnőtt
Specialitás Fog- és szájhigénia - dental
Testméret Univerzális
Típus Szárazeledel
VET--PET Állatorvosi (VET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Hill's Prescription Diet Feline t/d Dental Care – A Hill's Prescription Diet t/d Dental Care száraz macskatáp klinikailag bizonyított, hogy megőrzi a fogíny egészségét, és csökkenti a fogkő, lepedék és elszíneződés kialakulását.

8.890 Ft -tól (7.000 Ft + ÁFA)