Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Fajta Cocker Spániel
Életkor Felnőtt
Specialitás Fajtatáp
Testméret Univerzális
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin Cocker Adult fajtatáp 3kg

Ár:
10.390 Ft (8.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin Cocker Adult – Száraztáp 12 hónaposnál idősebb cocker spánielek számára A felnőtt cocker spániel esetében a megfelelő táplálás az egészségmegőrzés létfontosságú része. Ezért az optimális egészség támogatása érdekében fontos biztosítani, hogy a kutya által fogyasztott táp teljes értékű és kiegyensúlyozott legyen.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 104
Cikkszám: 3182550743709
Vonalkód: 3182550743709
Kiszerelés: 3 kg

Leírás és Paraméterek

Royal Canin Cocker Adult – Száraztáp 12 hónaposnál idősebb cocker spánielek számára
A felnőtt cocker spániel esetében a megfelelő táplálás az egészségmegőrzés létfontosságú része. Ezért az optimális egészség támogatása érdekében fontos biztosítani, hogy a kutya által fogyasztott táp teljes értékű és kiegyensúlyozott legyen.

A Royal Canin Cocker Adult jellemzői:
• Egészséges bőr és szőrzet: A bőr és a szőrzet egészségesen tartása érdekében a Royal Canin Cocker Adult a bőr védvonal funkcióját támogató tápanyagok különleges komplexét tartalmazza. Ez a borágó olajjal, A-vitaminnal és omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) kiegészített formula a bőr megfelelő táplálásával segít biztosítani annak optimális egészségét. A kutya bőrének egészsége közvetlenül befolyásolja a szőrzet állapotát, ezért fontos biztosítani, hogy a kutya által fogyasztott táp bőrnyugtató hatású tápanyagokat tartalmazzon.
• Ideális testsúly: A cocker spániel fajtájú kutyák hajlamosak a napi szükségletüknél több táplálékot felvenni, ha erre lehetőségük van. Ezért fontos segíteni a kutyának abban. hogy megőrizze megfelelő testsúlyát és testalakulását. A Royal Canin Cocker Adult táp optimális összetételének – és korlátozott zsírtartalmának – köszönhetően lehetővé teszi a korlátozott mértékű mindennapi energiabevitelt.
• Egészséges szívműködés: A Royal Canin Cocker Adult táp különleges összetétele a kutya szívét is segít egészségesen tartani, mivel a szívizomzat egészségének megőrzését elősegítő tápanyagok különleges kombinációját tartalmazza.

Összetétel:
rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérje, kukoricaglutén, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, halolaj, ásványi sók, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj (0,1%), szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 30900 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 49 mg, E2 (Jód): 4,9 mg, E4 (Réz): 9 mg, E5 (Mangán): 64 mg, E6 (Cink): 192 mg, E8 (Szelén): 0,11 mg - Technológiai adalékanyagok: Pentanátrium-trifoszfát: 3,5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje: 25% - Nyersolajok és -zsírok: 14% - Nyershamu: 4,8% - Nyersrost: 1,4% - Kilogrammonként: Omega-3 zsírsavak: 7,2 g, ebből EPA & DHA: 4 g.
 

10.390 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Kutya
Fajta Cocker Spániel
Életkor Felnőtt
Specialitás Fajtatáp
Testméret Univerzális
Típus Szárazeledel
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Royal Canin Boxer Adult – Száraz kutyatáp Boxereknek 15 hónapos kor fölött A boxerek magabiztos, játékos és intelligens kutyák. A legatlétikusabb kutyák közé tartoznak. Mivel minden kutyafajtának megvannak a maga sajátos igényei, fontos, hogy az Ön kutyája által fogyasztott táp támogassa és segítsen fenntartani a kutya sajátos életmódját és optimális egészségét.
10.390 Ft -tól (8.181 Ft + ÁFA)
Royal Canin German Shepherd Adult – Száraz kutyatáp Németjuhász kutyáknak 15 hónapos kortól Royal Canin German Shepherd Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt németjuhászok minden tápanyagigényét kielégítse.
10.390 Ft -tól (8.181 Ft + ÁFA)
Royal Canin Beagle Adult – Száraztáp 12 hónaposnál idősebb beagle kutyák számára A beagle vidám természetű és intelligens kutya, amellyel könnyű együtt élni. A felnőtt beagle számára a megfelelő táplálás az optimális egészségi állapot megőrzésének fontos része – ezért fontos, hogy Ön milyen tápot választ kutyája számára.
10.390 Ft -tól (8.181 Ft + ÁFA)
Royal Canin Bulldog Adult – Száraztáp 12 hónaposnál idősebb buldogok számára Mivel minden kutyafajtának megvannak a maga sajátos igényei, az Ön felnőtt buldogjának egy, az optimális egészség megőrzését kifejezetten támogató tápanyagokat tartalmazó, teljes értékű és kiegyensúlyozott tápra van szüksége.
10.390 Ft -tól (8.181 Ft + ÁFA)
Royal Canin Miniature Schnauzer Adult – Száraztáp 10 hónaposnál idősebb törpe schnauzer kutyák számára Mivel minden fajtának megvannak a maga sajátos igényei, fontos, hogy Ön törpe schnauzere számára olyan tápot válasszon, amely kielégíti ezeket az igényeket. A teljes értékű és kiegyensúlyozott tápokban lévő bizonyos tápanyagok segítenek fenntartani az optimális egészséget.
10.890 Ft (8.575 Ft + ÁFA)

Royal Canin French Bulldog Adult – Száraztáp 12 hónaposnál idősebb francia buldog fajtájú kutyák számára A francia buldog egy kistestű, nagyon izmos, tömör testszerkezetű és szilárd csontozatú fajta. Ezek az erőteljes kutyák jellemzően éberek, aktívak és intelligensek. Mivel minden egyes fajtának megvannak a maga sajátos igényei, fontos, hogy Ön milyen tápot választ kutyája számára.

9.690 Ft -tól (7.630 Ft + ÁFA)
Royal Canin German Shepherd Puppy – Száraz kutyatáp Németjuhász kutyáknak 15 hónapos korig A Royal Canin German Shepherd Puppy kifejezetten úgy van összeállítva, hogy kielégítse a fiatal németjuhász kölyökkutya minden tápanyagigényét.
11.390 Ft -tól (8.969 Ft + ÁFA)
Royal Canin Golden Retriever Puppy – Teljesértékű száraz kutyatáp fiatal Golden Retrievereknek 15 hónapos korig A Royal Canin Golden Retriever Puppy tápot kifejezetten a fiatal Golden Retriever tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Golden Retriever Puppy fajtatáp 15 hónapos korig etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van.
11.390 Ft -tól (8.969 Ft + ÁFA)