Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nedves eledelek – a tökéletes nyári hűsítők!

Nedves eledelek – a tökéletes nyári hűsítők!

Ahogy a gazdikat, úgy a négylábú kedvenceket is megviseli, megviselheti a nyári meleg, és ilyenkor hasonló dolgokra kell náluk is ügyelni, mint az embereknél: a rendszeres víz- és tápanyagpótlás elsődleges jelentőséggel bír a problémák megelőzésében.

A hőségben természetes, ha hozzád hasonlóan kutyád vagy cicád sem kíván annyit enni a melegben, mint máskor, vagy csak a száraz eledelt utasítja vissza.

Bár első sorban a száraz etetést szoktuk javasolni mindenkinek, kivétel most is van.

A meleg időben legjobb, ha az alutasakos vagy konzerv eledelt berakod pár órára a hűtőbe, és utána tálalod fel kedvencednek, aki így az evéssel is hűtheti magát!

Az ilyen „különleges” ebédekhez mindenképpen válasz jó minőségű, kedvenced életkorához, kutya esetén testméretéhez passzoló nedves eledelt! Itt könnyen belefuthatsz a rossz minőségű, szinte nulla tápértékkel rendelkező változatokba! Az ilyen típusú tápok víztartalma ugyanis eleve magas, emiatt figyelni kell a "maradék" részre, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készüljön.

Ha biztosra szeretnél menni, javasoljuk a Hill’s Science Plan családot!

Nyári hűsítőnek kiemelten jók a legújabb változatok: az alutasakos raguk (stew-k) melyek macskáknak 80, kutyáknak 90 grammos változatban készülnek.

Egyik sem a már megszokott, egyszerűen darabos, szószos eledel, hanem ennél sokkal több! Zöldségekkel gazdagított különlegesség, melynek egyetlen négylábú sem fog tudni ellenállni, az szinte biztos!

Alapanyagaik minőségi, válogatott forrásból származó csirkehúsok és zöldségek, és tökéletesen egészítik ki a többi Science Plan (SP) eledelt. Így egy kis különlegesség kedvéért nem kell lemondanod arról, ettől a márkától megszoktál: a tudományos igényességgel kialakított összetételről, és a felülmúlhatatlan minőségről.

Kinek ajánljuk a Science Plan Stew alutasakos eledeleket?

A nyári hőségben mindenkinek, és az év többi szakaszában azoknak is, akiknek kedvence válogatós, nem szívesen fogyasztja magában a szárazeledeleket, vagy hamar megunja azokat. A gazdik ebben az esetben bátran keverhetik a Science Plan Stew-t a száraztáphoz!

Milyen változatban elérhetők?

Kutyáknak csak egyetlen 90g-os kiszerelés érhető el, és annak adása sem javasolt, ha kölyök (1 évesnél fiatalabb) vagy idősödő (6 évesnél idősebb) az eb. Ilyen esetekben a speciálisan ezekre az életszakaszokra tervezett Puppy vagy Mature konzervet javasoljuk.

Macskáknál már szélesebb a paletta: a kölyök illetve felnőtt változat mellett kifejezetten fiatal – 1 és 6 év közötti – ivartalanított cicák számára optimalizált változatban is elérhető a Science Plan Stew.