Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Állat Kutya
Kiszerelés (db) 3 db
Méret M
Szín piros
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Kong Squeezz Action Red labda – M (3db)

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Robusztus játéklabda hancúrozáshoz, apportírozáshoz ésrágásra, ideális kis- és nagy testű, erős állkapcsú kutyáknak, strapabíró anyag, jól pattog, jófogású, sípolóval, kaucsukból.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. március 29.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Kong
Szerezhető hűségpontok: 47
Cikkszám: 035585464053
Vonalkód: 035585464053

Leírás és Paraméterek

A név önmagáért beszél: A KONG Squeezz Action labda nagyszerű a kutyussal közös, vidám játékos délutánokhoz. Erős anyagból készül, ezért tökéletesen alkalmas kis- és nagy méretű, erős állkapcsú kutyák számára, melyek szeretik alaposan megrágcsálni a játékaikat.

A kutyáknak tervezett játéklabda piros-kék színével magára vonzza a tekinteteket, és könnyű megtalálni a kertben, a strandon vagy a parkban is. Piros részei kicsit jobban tapadnak, és ezzel könnyítik a labdafelvételt. A labda kiváló pattogása garantálja az igazán vidám időtöltést. Emellett a labda belsejében egy sípoló is lapul, mely vicces hangokat hallat, amikor kutyája elkapja a labdát. Így azután még szórakoztatóbb az apportírozás és a hancúrozás.


A KONG Squeezz Action labda jellemzői áttekintve:

  • Robusztus játéklabda kutyáknak
  • Tökéletes önfeledt játékra, apportírozásra és rágcsálásra
  • Rendkívül strapabíró: kis- és nagy testű, erős állkapcsú kutyáknak is alkalmas
  • Jól pattog: így még szórakoztatóbb a játék
  • Sípolóval: további játékra inspirál
  • Piros színű felületek: tapadósabb, jól megragadható anyag, megkönnyíti a labdafelvételt
  • Színe: kék, piros
  • Anyaga: 100% kaucsuk
Figyelmeztetés:
Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a játékot, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

4.690 Ft

Állat Kutya
Kiszerelés (db) 3 db
Méret M
Szín piros
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Robusztus játéklabda hancúrozáshoz, apportírozáshoz ésrágásra, ideális kis- és nagy testű, erős állkapcsú kutyáknak, strapabíró anyag, jól pattog, jófogású, sípolóval, kaucsukból.
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)

Játék kölyköknek és kisebb termetű kutyáknak, össze-vissza ugrándozik, snackkel megtölthető, extra puha anyag a fogzás idejére vagy kis harapáserő esetére, támogatja a helyes rágásmódot; gumiból.

különböző színek - rózsaszín és kék

3.590 Ft -tól (2.827 Ft + ÁFA)

Játéklabda kutyáknak teniszlabda kivitelben karácsonyi mintákkal, integrált sípolóval, játékimádó és sportos kutyáknak, speciális filcanyag-bevonattal, gyengéd a kutyafogakhoz, játékra ösztönöz, robusztus.

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Játék kutyáknak, kiszámíthatatlanul ugrál és pattog ide-oda, kielégíti a természetes rágási- és játékösztönt, ideális levadászásra, megrágásra és apportírozásra, snackkel megtölthető, natúr gumiból.
3.890 Ft -tól (3.063 Ft + ÁFA)
Jutalomfalattal megtölthető kutyajáték. Kiszámíthatatlanul pattog. Ideális nagytestű kutyáknak. Csillapítja a természetes rágási ösztönt. Extrém erős természetes kaucsukból. Különféle méretekben.
4.090 Ft -tól (3.220 Ft + ÁFA)
Tanulj okosan kis kedvenceddel a KONG Training Dummy játékával. Ennek az egyszerű, élénk színű habbábúnak a segítségével megtaníthatod kutyusod, hogyan tartson vagy cipeljen gyengéden a szájában dolgokat. Úszik a vizen, így nyugodtan használhatjátok vízparti szórakozáshoz is.
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Akkumulátoros, kábelen keresztül tölthető villogó TPR-gumilabda kutyáknak. Ideális szürkületben vagy éjszaka kültéri játékhoz.
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Játéklabda erős állkapcsú és harapású kutyáknak, különösen magasra ugrik, snackkel megtölthető, labdaimádóknak és apportírozáshoz ideális, extrém strapabíró, natúr gumiból, több méretben kapható.
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)