Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Exclusion: A Kiválóság Öröksége az Állati Táplálkozásban

Exclusion: A Kiválóság Öröksége az Állati Táplálkozásban

A Rossi család gazdag történelemmel rendelkezik az állattenyésztés területén. A történet Aldo Rossi nagyapával kezdődött, aki egy vetőmagok kiválasztásával és kereskedelmével foglalkozó gyárat alapított. Fia, Renato Rossi, erre az alapra építve hozott létre egy vállalatot, amely állateledelt gyártott, és végül Olaszország egyik vezető cégévé vált. Ma Renato a cég elnöke, és megalapította a Dorado-t is, melyet az a meggyőződés vezérel, hogy a kiváló minőségű élelem elengedhetetlen kedvenceink egészségéhez.

Az Exclusion Diet Megszületése exclusion macskatáp kínálat

Renato úttörő tanulmányokat végzett az ételintoleranciáról, amelynek eredményeként új, halalapú állateledel született. Ezt a különleges eledelt az állatorvosok nagyon nagyra értékelik a táplálkozási patológiák kezelésében. Később a vállalat elindította az Exclusion diétát, amely egy mono protein és mono szénhidrát formulán alapuló állateledel vonal. Azóta, több mint húsz évnyi tapasztalattal a termelés és kutatás terén, a cég új márkákat és új ételeket hozott létre, hogy kedvenceink életminőségét javítsa speciális diéták és innovatív termékek segítségével.

A Dorado rendkívüli módon hisz az ételeik saját kezű gyártásában, és gondosan ellenőrzi a gyártási folyamat minden egyes fázisát: a nyersanyagok kiválasztásától a formulák kidolgozásáig, a kekszek feldolgozásának típusától a csomagolási anyagok kiválasztásáig; mindent annak érdekében, hogy fogyasztóiknak mindig a legnagyobb minőségi garanciákat nyújtsák.

A Dorado Filozófiája

A Dorado ma egy családi vállalkozás, amelyet az alapító és elnök, Renato Rossi vezet. Ő továbbadta a jó gyártás és a tisztességes üzleti kapcsolatok értékeit, biztosítva, hogy minden alkalmazott ugyanannak a családnak a része legyen.

Csak a Legjobb

„Az évek során, a kutatás, a folyamatos fejlesztések, a technológiák evolúciója és a világ változásai során kijelöltünk egy utat, amelyet elkötelezetten követünk. Mindazok elégedettsége és támogatása, akik minket választanak, motivál minket, hogy egyre jobbak legyünk.

Ezért döntöttünk úgy, hogy hiszünk választásainkban, és alkalmazzuk őket az összes általunk gyártott élelmiszerre. Könnyű lenne követni a trendeket, olyan ételeket gyártani, amelyek többé-kevésbé megfelelnek mindenki igényeinek, de mi nem ebben hiszünk. Termékeinket egy olyan filozófia szerint formulázzuk, amelyről úgy gondoljuk, hogy a legjobb kedvenceink életének jólétéhez.

Lehet, hogy nem illenek mindenkihez, de tökéletesek neked, a kutyádnak és a macskádnak.”

Csak Monoprotein Ételek Exclusion kutyatáp VET

Számunkra a monoprotein ételek választása azt jelenti, hogy különösen odafigyelünk kedvencünk jólétére. Egy monoprotein étel segít minimalizálni az ételintolerancia kockázatát, korlátozva a túl sok fehérjeforrással való érintkezést egyszerre. Így egyszerű és lényegretörő formulát kínálhatunk, amely ideális kedvenceink jólétéhez és könnyen érthető számunkra is.

Csak Dehidratált Hús

Filozófiánk egy kérdésből ered: miért használjunk friss húst összetevőként a kroketteinkben, ha aztán a gyártási folyamat során ezeket kiszárítják, azaz eltávolítják belőlük az összes vizet? Ebből a gondolatból született az a döntésünk, hogy csak dehidratált állati összetevőket használjunk, amelyek magasabb fehérjeértékkel bírnak, mintegy négyszer magasabbal, mint ugyanazon friss összetevők, azonos súly mellett.

Csak Kiváló Minőségű Összetevők

„Hogy jobban megfeleljünk a kutyák és macskák táplálkozási szükségleteinek, csak a legjobb összetevőket használjuk, hogy garantáljuk az összes alapvető tápanyag kiegyensúlyozott ellátását. A magas minőségű termékek előállításához válogatott és szabványosított nyersanyagokat kell használni. Nyersanyagaink gyakran az emberi élelmiszerláncból származnak, és mindent a legszigorúbb hatályos szabályozásoknak megfelelően ellenőriznek és válogatnak.”

Csak Természetes Tartósítás

Minden élelmiszerünk természetes módon van tartósítva tokoferolokkal; így biztosítjuk a frissességet, anélkül hogy szintetikus antioxidánsokat használnánk, amelyek hosszú távú hatásait a kutyákban és macskákban még nem vizsgálták.

Csak Kegyetlenségmentes Exclusion macskatáp VET

Számunkra, akik törődünk az állatokkal és jólétükkel, a „kegyetlenségmentes” több, mint egy ideológiai választás, ez egy etikai döntés, mert a minőségi élelmiszer előállítása nem feltétlenül igényel állatkísérleteket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Exclusion kutya macska