Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Dermoscent Cicafolia® sebkezelő spray kutyáknak és macskáknak 30ml

Ár:
6.412 Ft (5.049 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Cicafolia® egy olyan bőrápoló, amelyet kifejezetten a bőr természetes helyreállításának elősegítésére terveztek. Az „intelligens tapasz” hatásnak köszönhetően ez a gél-szérum láthatatlan védőfilmet képez. Keserű íze visszatartja az állatokat attól, hogy lenyalják.
Egységár: 213,73 Ft/ml
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 05.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Dermoscent
Szerezhető hűségpontok: 65
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
30 ml

Leírás és Paraméterek

Dermoscent Cicafolia kutyák és macskák számára

A Dermoscent Cicafolia egy speciális bőrápoló krém, amely kutyák és macskák bőrének gyógyítására és regenerálására lett kifejlesztve. Ez a krém különösen ajánlott az állatok számára, akiknek sérült vagy irritált a bőre, például vágások, horzsolások, vagy bőrirritáció esetén.

Főbb jellemzők:

  1. Sebgyógyító Hatás: A Cicafolia speciális összetevői segítik a sebek gyógyulását és regenerálódását, így elősegítve a bőr egészséges újraképződését.
  2. Nyugtató és Hidratáló Hatás: A krém nyugtató hatással van az irritált bőrfelületekre, miközben hidratálja és táplálja azt, így elősegítve a bőr gyógyulását és visszaállítását.
  3. Gyors Felszívódás: A Cicafolia könnyen beszívódik a bőrbe, így azonnali enyhülést biztosítva az érintett területeken.
  4. Könnyű Alkalmazás: A krém könnyen alkalmazható, és gyorsan felszívódik a bőrbe, minimalizálva az állatok stresszét a kezelés során.

A Cicafolia rendszeres használata segíthet meggyógyítani és regenerálni a kutya vagy macska sérült vagy irritált bőrét, így elősegítve az állatok gyorsabb felépülését és kényelmét.

6.412 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!