Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Allermyl bőrgyógyászati sampon 250ml

Ár:
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bőrgyógyászati sampon száraz, irritált és atópiás bőrreA VIRBAC, az állatbőrgyógyászatban vezető szerepet betöltő cég az egyes állatok egyedi igényeihez igazított bőrgyógyászati termékek teljes választékával rendelkezik.

Az Allermyl ® egy pH-semleges sampon, amelyet a bőr barrier rendellenességében szenvedő kutyák és macskák számára fejlesztettek ki. a termék mikroemulzió formájában olyan összetevőket tartalmaz, amelyek fenntartják a bőr mint védőgát épségét és mikrobiológiai egyensúlyát.

Egységár: 6.500,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Virbac
Szerezhető hűségpontok: 65
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

TULAJDONSÁGOK:- javítja a bőr barrier funkcióját a káros környezeti tényezők elleni védelemmel (Skin Lipid Complex),- nyugtatja és hidratálja a bőrt,- csökkenti a kórokozók megtapadását a bőrfelszínen (Glycotechnology),- támogatja a bőr természetes antimikrobiális védelmét (Defensin technológia).

Az Allermyl sampon az atópiás dermatitisz proaktív terápiájának részeként használható.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:Nedvesítse be a szőrzetet langyos vízzel, vigye fel az Allermyl® sampont, masszírozza be, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel. Ismételje meg ezeket a lépéseket, hagyja a sampont a bőrön 3-10 percig, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel. Használja heti 2-3 alkalommal, 3 héten keresztül, vagy az állatorvos ajánlása szerint.

ÖSSZETÉTEL: Aqua, Sodium laureth sulfate, Coco betaine, Skin Lipid Complex™, kombináció (Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide 1, Cholesterol, Fatty acids), Glycotechnology (Rhamnose, Galactose, Mannose, Lauryl glucoside), Defensin technology (Peumus boldus leaf extract, Spiraea ulmaria extract), Piroctone olamine, Vitamin F (Linoleic acid, Linolenic acid).

6.500 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!