Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Alapanyag Csirke
Állat Macska
Fajta Brit rövidszőrű
Életkor Felnőtt
Specialitás Fajtatáp
Testméret Univerzális
Típus Konzerv, nedvestáp
VET--PET Normál (PET)

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

Royal Canin British Shorthair Adult (12*85G) fajtatáp

Ár:
8.090 Ft (6.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Royal Canin British Shorthair Adult – Speciálisan British Shorthair Adult macskáknak kifejlesztett alutasakos nedves eledel A Royal Canin British Shorthair Adult eledel kifejezetten úgy lett összeállítva, hogy tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyekre a felnőtt brit rövidszőrű macskának szüksége van. A brit rövidszőrű macskának jellegzetes erős, izmos testalkata van.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. április 03.
Szállítási díj: 1.486 Ft
Gyártó: Royal Canin
Szerezhető hűségpontok: 81
Cikkszám: 9003579001257
Vonalkód: 9003579001257
Kiszerelés: 1.02 kg

Leírás és Paraméterek

Royal Canin British Shorthair Adult  – Speciálisan British Shorthair Adult macskáknak kifejlesztett alutasakos nedves eledel

A Royal Canin British Shorthair Adult eledel kifejezetten úgy lett összeállítva, hogy tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyekre a felnőtt brit rövidszőrű macskának szüksége van. A brit rövidszőrű macskának jellegzetes erős, izmos testalkata van.

Royal Canin British Shorthair Adult 12x85g jellemzői:
• Mérsékelt energia tartalom: A Royal Canin British Shorthair Adult 12x85g in Gravy mérsékelt energia- és megfelelő zsírtartalmú (3.2%) a hatékony testsúlykontroll érdekében - ez segít csökkenteni az esetleges nem kívánt súlynövekedés valószínűségét.
• Egészséges bőr és szőr: A macskája rövid, sűrű és plüss tapintatú bundája egészségének fenntartásában segít a Royal Canin British Shorthair Adult 12x85g in Gravy, amelynek gondosan kiegyensúlyozott tápanyagösszetétele, beleértve a különféle vitaminokat, nemcsak segít fenntartani az egészséges, jól táplált bundát, de segíti és megőrzi a bőr egészségét is.
• Egészséges húgyutak: A Royal Canin British Shorthair Adult 12x85g in Gravy táp gondosan kiegyensúlyozott ásványianyag-összetétele segít megőrizni a húgyutak egészségét támogatva az egészséges húgyúti működést az Ön macskájában.

Összetétel:
Hús és állati származékok, gabonafélék, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, különféle cukrok.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 265 NE, E1 (Vas): 8 mg, E2 (Jód): 0,09 mg, E4 (Réz): 0,7 mg, E5 (Mangán): 2,4 mg, E6 (Cink): 24 mg.

Beltartalmi értékek:
Nyersfehérje: 9 % - Nyersolajok és -zsírok: 3,2 % - Nyershamu: 1,2 % - Nyersrost: 0,8 % - Nedvesség: 81 %.

8.090 Ft

Alapanyag Csirke
Állat Macska
Fajta Brit rövidszőrű
Életkor Felnőtt
Specialitás Fajtatáp
Testméret Univerzális
Típus Konzerv, nedvestáp
VET--PET Normál (PET)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Royal Canin Maine Coon Adult – Speciálisan Maine Coon macskáknak kifejlesztett alutasakos nedves eledel A Royal Canin Maine Coon Adult kifejezetten e fajta igényeinek figyelembevételével készült, taurinban és DHA-ban, EPA-ban (omega-3 zsírsavak) gazdag, hogy elősegítse az egészséges szív működésének folyamatos támogatását.
8.090 Ft (6.370 Ft + ÁFA)
Royal Canin British Shorthair Kitten – Teljes értékű, kiegyensúlyozott fajtatáp - elsősorban a British rövidszőrű kölyökmacskák számára (12 hónapos korig), vagy vemhes vagy szoptató nősténymacskák számára. A Royal Canin British Shorthair Kitten táp gondosan beállított fehérjetartalommal és pontosan kiegyensúlyozott vitamin- és ásványianyag-összetétellel rendelkezik, hogy támogassa az egészséges izmok és az erős csontok kialakulását.
3.490 Ft -tól (2.748 Ft + ÁFA)
Royal Canin Maine Coon Kitten – Teljes értékű, kiegyensúlyozott fajtatáp - elsősorban a Maine Coon kölyökmacskák számára (12 hónapos korig), vagy vemhes vagy szoptató nősténymacskák számára. A Royal Canin Maine Coon Kitten táp úgy lett kialakítva, hogy minden táplálkozási igényét kielégítse a kölyökmacskának. Az első napoktól elkezdett táplálás támogatja a macska egészséges felnövését és felnőtté válását.
3.490 Ft -tól (2.748 Ft + ÁFA)
Royal Canin Persian Kitten – Teljes értékű, kiegyensúlyozott fajtatáp - elsősorban a Persza kölyökmacskák számára (12 hónapos korig), vagy vemhes vagy szoptató nősténymacskák számára. A Royal Canin Persian Kitten táp a perzsa kölyökmacskák különleges igényeinek figyelembevételével készült. A táp etetésével a legjobb táplálási megoldást nyújtja, így biztosítva az egészségesebb életkezdést.
3.490 Ft -tól (2.748 Ft + ÁFA)
Royal Canin Ragdoll Adult – Fajtatáp Ragdoll felnőtt macskáknak A Ragdoll macska egészséges emésztésének támogatása érdekében leginkább egy kitűnően emészthető, magas fehérjetartalmú táp etetése ajánlható. A Royal Canin Ragdoll Adult száraztápot kimondottan a ragdoll macskák speciális igényei szerint alakították ki. A Ragdoll fajtájú macskák teljes érettségüket meglehetősen későn, csak 3-4 éves korában éri el, nagy termetű, stabil felépítésű, közepesen erős csontozatú macska.
2.990 Ft -tól (2.354 Ft + ÁFA)
Royal Canin Bengal Adult – Teljes értékű, kiegyensúlyozott fajtatáp - elsősorban a Bengáli macskák számára (12 hónapos kortól) A bengáli macska egészséges emésztésének támogatása érdekében leginkább egy kitűnően emészthető, magas fehérjetartalmú táp etetése ajánlható. A Royal Canin Bengal Adult táp ezért kifejezetten a kitűnő emészthetőségük miatt kiválasztott L.I.P. (emészthetetlen fehérjében szegény)fehérjéket tartalmaz. A táp prebiotikumokat is tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a bélflóra jó egyensúlyát.
2.990 Ft -tól (2.354 Ft + ÁFA)
Royal Canin British Shorthair Adult – Fajtatáp Brit rövidszőrű felnőtt macskáknak A Brit rövidszőrű macska egészséges emésztésének támogatása érdekében leginkább egy kitűnően emészthető, magas fehérjetartalmú táp etetése ajánlható. A Royal Canin British Shorthair Adult táp ezért kifejezetten a kitűnő emészthetőségük miatt kiválasztott L.I.P. (emészthetetlen fehérjében szegény)fehérjéket tartalmaz. A táp prebiotikumokat is tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a bélflóra jó egyensúlyát.
2.990 Ft -tól (2.354 Ft + ÁFA)
Royal Canin Maine Coon Adult – Fajtatáp felnőtt Maine Coon macskáknak A Maine Coon-nak hatalmas állkapcsa van ami jellegzetes táplálék felvételt és rágást eredményez. Ezért lett a szemcse a Royal Canin Maine Coon Adult tápban hatalmas méretűre és kocka alakúra tervezve-ezzel megnyújtva a rágás folyamatát és így elősegítve a megfelelő szájhigiéniát.
2.990 Ft -tól (2.354 Ft + ÁFA)