Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

 Akár 1 napos kiszállítás
Környezetbarát termékek és működés
Állatorvosi szaktanácsadás

K9 Inufactor por 45g

Ár:
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28
Colostrum tartalmú táplálékkiegészítő készítmény kutyáknak a kiegyensúlyozott immunrendszerért, a megfelelő immunválaszért.
Gyártó: Julius K9
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 5999861675005
Vonalkód: 5999861675005

Leírás és Paraméterek

Colostrum tartalmú táplálékkiegészítő készítmény kutyáknak a kiegyensúlyozott immunrendszerért, a megfelelő immunválaszért.

Allergiára, autoimmun betegségre, szivárgó bél szindrómára
Segíti a K9 InuŽ, és K9 Immunity biológiai hasznosulását
Hozzájárul az immunrendszer szabályozott működéséhez
Az immunrendszert megfelelő válaszra készteti K9 InuFactorŽ – A Colostrum ereje
A K9 InuFactorŽ, a K9 Transfer Factor alternatívájaként, Magyarországon gyártott, colostrum tartalmú táplálékkiegészítő készítmény hozzáadott gyógygombával daganatos, immunrendszer rendellenességből eredő megbetegedésben szenvedő kutyáknak.

A kiegyensúlyozott immunrendszerért és megfelelő immunválaszért

A transzfer faktor a Colostrumban található kicsiny “hírvivő” molekulák csoportja. Létezésüket 1949-ben Dr.H. Sherwood Lawrence fedezte fel TBC kutatás közben. A kolosztrum, vagyis az előtej csak közvetlenül a szülés utáni pár napban termelődik az emlősöknél, így az embereknél is. Az újszülött immunrendszere az előtejjel kapja meg az első immuninformációt, ez készteti az első védekező reakcióra.

A K9 InuFactorŽ-ban lévő „hírvivő” molekulák feladatai többek közt:
sejtről sejtre továbbítani a patogének (kórokozók) felismerésének képességét anélkül, hogy az adott sejt találkozott volna már a kórokozóval,
aktivizálja és válaszra készteti az immunrendszert az idegen (rosszindulatú) sejtekkel szemben,
„intelligenciájuknak” köszönhetően, immunszupresszív és immunmoduláló tulajdonsággal is rendelkeznek, vagyis ha szükséges csökkentik, illetve fokozzák az immunrendszer működését. (immunrendszer alulműködés pl.: különböző daganatok, AIDS; immunrendszer túlműködés pl.: allergia, autoimmun,)
emlékeznek a mikroorganizmusokra, így egy esetleges következő támadás esetén gyorsabb, hatékonyabb az immunválasz.
A K9 InuFactor egy kifejezetten a kutyák számára fejlesztett, hozzáadott rák ellenes (IP6 – inozitol-hexafoszfát, SOD – szuperoxid-dizmutáz) összetevőket is tartalmazó készítmény.

A K9 InuFactorŽ és a daganat
A Colostrum hatóanyagainak daganattal szembeni hatásai:

Immunglobulin: támogatja az immunrendszert, segítheti a szervezet vírusok és baktériumok elleni fellépését.
Citokinek: Tanulmányok bizonyítják, hogy a citokinek aktiválnak speciális fehérvérsejteket, melyek képesek azonosítani és elpusztítani a daganatos sejteket.
Laktalbumin: Kísérletek során a colostromban található laktalbumin apaptózist, zsugorodást okozott a daganatos sejtekben, ugyanakkor az egészséges sejtekre nem volt hatással.
Autoimmun betegség
Egyre több kutya érintett különböző autoimmun betegségben, a környezeti hatások, a nem megfelelő táplálás, a különböző toxinok, stb. miatt. A kolosztrumban található PRP-k segíthetnek a túlműködő immunrendszer „visszafogásában” (immunszuppresszió). Az immunglobulinok és a laktoferrin hatékonyan lépnek fel a vírusokkal és a különböző baktériumokkal szemben, melyek fokozhatják az autoimmun rendellenességeket.

A K9 InuFactorŽ és az Allergia
Az allergia gyakran az immunrendszer túlműködése miatti túlzott immunválasz. A kolosztrumban lévő MSM és PRP-k segíthetnek mérsékelni az immunrendszert és az általa adott választ. A colostrum a viszketést, kiütést okozó gyulladás kezelésében is hasznos alternatíva lehet.

Szivárgó bél szindróma
Ez akkor fordul elő, amikor a bélrendszer gyógyszerek, vagy egyéb méreganyagok miatt megsérül. A sérülések helyén az emésztetlen ételrészecskék a bélfalon át bejutnak a véráramba. Ezek okozhatnak allergiás reakciót, emésztési problémákat, ízületi gyulladást. A colostrumban található laktoferrin prebiotikumként működve segíti az egészséges bélbaktériumok táplálását, illetve segítheti a gyulladások kezelését. Tanulmányok szerint a kolosztrum segíthet a szivárgó bél szindróma kezelésében.

Hasmenés
A szivárgó bél szindróma elleni jótékony hatásából következik, hogy az előtej hatékonyan segít a hasmenés kezelésében is. Tanulmányok bizonyították, hogy akut, krónikus, illetve fertőző hasmenés esetén is segíthet. A laktoferrin csökkentette a fertőző bélbaktériumok számát, illetve javított az elválasztott kölykök székletének minőségén.

Ízületi gyulladás, porckopás és a K9 InuFactorŽ
Az MSM gátolja az ízületi gyulladást és növeli az ízületek mozgékonyságát. Segítségével a szervezet könnyebben képes pótolni a sérült sejteket és javítani a károsodott szövetek szerkezetét. Segíthet a fájdalom csökkentésében és a gyulladás kezelésében. A növekedési faktorok pedig a károsodott szövetek helyrehozásában nyújtanak segítséget. További cikkek a porckopásról.

Szájhigiénia
Kutatások szerint a colostrum csökkentheti a különböző szájhigiéniai problémákat és ínybetegségeket okozó baktériumok számát, melyek gyakran fogvesztést okozhatnak kedvencünknél. A növekedési faktorok pedig segíthetnek helyrehozni a sérült szöveteket.

Figyelem!
A colostrum alapvetően tej! Bármilyen tejallergia esetén körültekintően alkalmazandó!

A javallatokra való alkalmazása a sok éves tapasztalatokon alapszik, azonban az eredmények nem garantálhatók, illetve egyénileg éltérők lehetnek.

9.900 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez is érdekelhet téged!

Hatékony immunstimuláns és anyagcsere aktivátor.
Felhasználható a jó egészségi állapot fenntartására, a teljesítőképesség és a termelés növelésére, valamint azoknak a gyógyulási és regenerációs folyamatoknak a támogatására, melyek számos betegség leküzdéséhez szükségesek.

10.660 Ft -tól (8.394 Ft + ÁFA)
C-11 Complex integrált porcvédő tabletta – Porcvédő, porcerősítő és az izület regenerációját elősegítő komplex készítmény hialuronsavval, glükózaminnal, kondroitin-szulfáttal, kollagénnel, MSM-mel és mikroelemekkel dúsított készítmény kutyáknak.
ízületvédő kutyáknak
10.790 Ft 8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)

Magas aminosav és vitamin tartalmú kiegészítő kutyák és macskák részére, arra az esetre, amikor a magas energia szükséglet mellett nincs, vagy nem elegendő a tápanyagfelvétel.

Ezzel a meggyengült állapottal találkozunk rekovalens időszakban, idős pácienseknél, intenzív tréning alatt, étvágycsökkent kedvenceknél, gyógyszerek mellékhatásainak következményeként. A Complivit összetételét tekintve egyedülálló kombináció, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, beleértve a macskák extra taurinszükségletét is.

multivitamin kutyáknak és macskáknak
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Állatgyógyászati gyógyhatású termék stressz, szorongás és fájdalom kezelésére. Magasabb (4%) CBD hatóanyag tartalom, maximális hatás.
8.950 Ft (7.047 Ft + ÁFA)
Az Amino B-Plex a műtétek után lábadozó vagy idült betegségek által legyengített, étvágytalan és gyenge betegeket látja el a B-vitamin-komplexbe tartozó vitaminok, vizes májkivonatok és esszenciális aminosavak jótékony hatású mennyiségeivel, rendkívül ízletes és a kistestű állatoknak is könnyen beadható formában.
vitamin kutyáknak és macskáknak
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)

B12- és B9-vitamint tartalmazó táplálékkiegészítő, amely segít fenntartani a kobalamin- és folsavszintet kutyákban és macskákban.

8.290 Ft (6.528 Ft + ÁFA)
immunerősítő kutyáknak és macskáknak

Állatgyógyászati gyógyhatású termék kutyák, macskák, madarak, halak és kisemlősök részére. ROBORÁLÓ ÉS IMMUNERŐSÍTŐ TERMÉK

7.990 Ft -tól (6.291 Ft + ÁFA)
VetGuard Immunerősítő – Immunerősítő készítmény az immunrendszer és az anyagcsere támogatására kutyák, macskák, galamb, kisemlősök és díszmadarak részére
7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)