Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Geloren kutya 90db

Ár:
12.685 Ft (9.988 Ft + ÁFA)

A Geloren Dog teljesértékű támogatást biztosít a kutyák izületének, jutalomfalat rágóka formájában, magas koncentrációjú hialuronsavval, kondroitin-szulfáttal. glükózaminnal, hidrolizált kollagénnel és zselatinnal-Ideális a gyorsan növő, nagytestű és sportos kutyafajtáknak. Emellett adható idősebb és elhízott, illetve izületi betegségben szenvedő és lábadozó kutyáknak is.

Gyártó: Contipro Pharma a.s
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2021. június 24.
Elérhetőség: 8 db raktáron
Egységár: 140,94 Ft/db
Kiszerelés
90 db
Menny.:db

Leírás

A Gelorendog egyedülálló termék a kutyák ízületeinek és inainak átfogó táplálására. Öt hatóanyagot tartalmazó összetétele ideális támaszt jelent az egész mozgásszervi rendszer számára. Tartalmaz Nutrihyl®-t, speciálisan módosított hialuronsavat az ízületek táplálására, kondroitin-szulfátot, glükózamint, hidrolizált kollagént és zselatint.

A kutyák imádják a füstölt-sonkás ízű Gelorendog zselatin tablettákat. Az egyszerű adagolás megkönnyíti a hatóanyagok napi bevitelének ellenőrzését. Mivel a kocsonyát nem kell keverni a takarmánnyal, a porokra és a szirupokra jellemző veszteségek egyike sem tapasztalható.

 

kloub10.jpg

Miért is a Geloren Dog?

A hialuronsav az extracelluláris mátrix egyik fő alkotóeleme, és a test összes kötőszövetének természetes része. Következésképpen a porc és az ízületi folyadék fontos eleme, ahol kenőanyagként és lengéscsillapítóként működik. A hialuronsav gátolja az ízületi porc lebomlását és gyulladáscsökkentő hatású.

A kondroitin-szulfát a porc rugalmasságát biztosítja, és helyreállítja az egyensúlyt az ízületi folyadékban. Az ízületi porc és más kötőszövet - csontok, inak és szalagok - fontos építőköve. Ezenkívül megakadályozza a kollagén, a proteoglikánok és az aggrekán lebomlását, és ezáltal fenntartja az extracelluláris tér integritását.

A glükózamin kapcsolatot biztosít a csont és a porc között. A glükózamin befolyásolja az ízületek anyagcseréjét, hozzájárul az ízületi porc regenerálódásához, és csökkenti az ízületek gyulladását és fájdalmát. A Gelorendog olyan hordozóanyagot szállít, amelyet a kutyák természetesen megkapnak például rágócsontokból.

A hidrolizált kollagén, a felszívódó kollagén forma, a porc, az inak és az ínszalagok fő építőköve. Felgyorsítja a kötőszövet regenerációját, pozitívan befolyásolva a haj, a bőr és a körmök minőségét. Feltételezik továbbá, hogy csökkenti az ízületek fájdalmát és javítja azok funkcionalitását.

A zselatin létfontosságú szerepet játszik a kötőszövet kialakulásában és regenerációjában, valamint az ízületek és a porcok táplálásában. A glicin és a prolin aminosavak, a kollagénképződés szempontjából fontos anyagok fontos forrása is.

 • A hatóanyagok magas koncentrációja
 •      Gyorsan enyhíti kutyája ízületi fájdalmait
 •      Bizonyítottan magas hatékonyság
 •      Nagyon egyszerű adagolás
 •      Cukormentes
 •      A tabletták edzés segédeszközként is használhatók
 


 

Egy csomag Geloren Dog 90 rágótablettát tartalmaz, ami egy hónapos adagot jelent egy közepes méretű kutya számára.

Kinek ajánljuk:

 •      fiatal kutyák, akik hajlamosak az ízületi problémákra
 •      nagy és gyorsan növekvő fajták
 •      sport- és munkakutyák, magas megterheléssel rendelkező kutyák
 •      kutyák műtét után és lábadozás idején
 •      öreg és túlsúlyos kutyák
 

A Gelorendog rágótabletta szokásos adagja kettőtől öt tablettáig terjed, a kutya méretétől függően. A maximális hatékonyság érdekében azt javasoljuk, hogy 60 egymást követő napon keresztül adják be. A kezelést évente kétszer vagy háromszor meg kell ismételni. A hatás gyorsabb megjelenése vagy súlyosabb ízületi gyulladások esetén, az első héten duplázza meg a szokásos adagot.

dosing_gelorendog_en.jpg

Bizonyított hatékonyság

A Gelorendog hatékonyságát 19 mozgásproblémával küzdő kutyán tesztelték. A Geloren két hónapos alkalmazása után a mozgás javulását a kutyák 79% -ánál figyelték meg. A tanulmány azt is jegyzi, hogy a Geloren hatása nagyon gyorsan jelentkezik, az első javulások mindössze 14 napos használat után nyilvánulnak meg. A gazdik azt is észrevették, hogy a Geloren pozitív hatással van a szőr és a körmök minőségére.

A Gelorendogot a cseh Contipro cég fejlesztette ki. A recept az állatorvosok Bonharen gyógyszer formájában sikeresen alkalmazott magas hatóanyag-tartalmán alapul. A Bonharent osteoarthrosis, osteoarthritis és egyéb ízületi problémák kezelésére használják. Mindkét termék (Geloren és Bonharen) fő funkciója a hialuronsav kiegészítése az ízületekben, és ezáltal a regeneráció, és a védelem fokozása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Geloren Dog

Gelorendog is a unique product for the comprehensive nutrition of dogs’ joints and tendons. Its composition with five active ingredients makes it the ideal support for the entire musculoskeletal system. It contains Nutrihyl®, specially modified hyaluronic acid for joint nutrition, chondroitin sulphate, glucosamine, hydrolysed collagen and gelatine.

Dogs love smoked-ham flavoured Gelorendog gelatine tablets. The simple dosing makes it easy to check the daily intake of active ingredients. As the jelly need not be mixed with feed, there is none of the loss typical for powders and syrups.

kloub10.jpg
 • High concentration of active ingredients
 • Rapidly relieves your dog’s joint pain
 • Proven high efficacy
 • Very easy dosing
 • Sugar-free
 • Tablets can also be used as a training aid

Composition

Hyaluronic acid is one of the main constituents of the extracellular matrix and is a natural part of all connective tissue in the body. Consequently, it is an important component of cartilage and joint fluid, where it acts as a lubricant and shock absorber. Hyaluronic acid inhibits the degradation of the articular cartilage and has anti-inflammatory effects.

Chondroitin sulphate gives cartilage elasticity and restores the balance in joint fluid. It is an important building block of articular cartilage and other connective tissue – bones, tendons and ligaments. Moreover, it prevents the degradation of collagen, proteoglycans and aggrecan and thus maintains the integrity of the extracellular space.

Glucosamine provides a link between the bone and cartilage. Glucosamine affects joint metabolism, contributes to articular cartilage regeneration, and reduces inflammation and pain in the joints. Gelorendog delivers a supporting substance that dogs naturally obtain, for example, from chewing bones.

Hydrolysed collagen, a highly absorbable form of collagen, is the main building block of cartilage, tendons and ligaments. It accelerates the regeneration of connective tissue, positively affecting the quality of hair, skin and nails. It is also presumed to reduce pain in the joints and improve their functionality.

Gelatine plays a vital role in the formation and regeneration of connective tissue and in joint and cartilage nutrition. It is also an important source of the amino acids glycine and proline, substances important for collagen formation.

geloren_dog_chew_en.jpg

Gelorendog packaging and dosage

One pack contains 90 chewable tablets, representing one month’s dosage for a medium-sized dog.

Gelorendog is intended for:

 • young dogs predisposed to joint problems
 • large and fast-growing breeds
 • sporting and working dogs, dogs with a high exertion rate
 • dogs post-surgery and during convalescence
 • geriatric and overweight dogs
 
 

The normal dose of Gelorendog chewable tablets ranges from two to five tablets, depending on the size of the dog. For maximum efficacy, we recommend administering for 60 consecutive days. Treatment should be repeated two or three times a year. For the faster onset of the effect or if arthritic difficulties are more severe, double the regular dose in the first week.

dosing_gelorendog_en.jpg

Proven efficacy

The efficacy of Gelorendog has been tested on 19 dogs with mobility problems. After two months’ use of Geloren, motor improvement was observed in 79% of dogs. The study also indicates that the effects of Geloren have a very rapid onset, with the first improvements evident after just 14 days of use. Breeders also noticed that Geloren has a positive impact on the quality of hair and nails.

geloren_dog_movement-improvement.jpg

Gelorendog has been developed and is made by Czech company Contipro. The recipe is based on a high content of active ingredient successfully used by veterinarians in the form of the drug Bonharen. Bonharen is used for the treatment of osteoarthrosis, osteoarthritis and other joint problems. The main function of both products (Geloren and Bonharen) is to supplement hyaluronic acid in the joints and thereby increase their regeneration, lubrication and protection.